1. CONTROLEERBARE FACTUREN EN JAAROVERZICHTEN

 

Twaalf facturen per jaar met elk vaak duizenden regels tekst en dan ook nog zonder BSN. 
In veel bedrijven en instellingen wordt de factuur van de pensioenpremies betaald zonder dat deze goed kan worden gecontroleerd. Dat terwijl het vaak toch de grootste maandelijks kostenpost voor een werkgever is.  

Ook jaarlijks controleren kan niet meer. De jaaroverzichten (eveneens zonder BSN) zijn onoverzichtelijk, bevatten per medewerker tientallen regels tekst en het is onmogelijk te zien welke deeltijdfactor, ORT of salaris nu uiteindelijk heeft geleid tot het betaalde bedrag. Kortom, U weet dus niet of u wellicht teveel heeft afgedragen.

Wij maken jaaroverzicht weer compleet én brengen deze terug tot 1 duidelijke totaalregel. Met onze geautomatiseerde dienst koppelen we de gegevens weer aan BSN’s zodat u duidelijk en in één opslag kunt zien wat ervoor wie is betaald. Dat kan voor alle facturen van het lopende jaar 2017 en ook voor de jaren 2014 tot en met 2016 maken we de jaaroverzichten weer compleet op basis van alle facturen.

We kunnen u eenvoudig en snel helpen met onze geautomatiseerde dienst. Neem contact met ons op voor meer informatie: 0118 - 419 669 of mail naar [email protected]

 

TERUG